Бойко Борисов: Следобед ще ви изкараме цялата сделка за мини „Бобов дол” как е минала, как е продадена, кои депутатите са били там

Следобед ще ви изкараме цялата сделка за мини „Бобов дол” как е минала, как е продадена, кои депутатите са били там. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в НС. „Помолих ПГ на ГЕРБ да не се подвежда по популизма и откровеното нахалство, което демонстрират наши колеги.

Помолих г-н Главчев, ако е възможно да се свика извънредно заседание, да се приемат всички предложения на опозицията в дневния ред, плюс още няколко анкетни комисии, които парламентарната група предлага”, обясни премиерът, цитиран от агенция „Фокус”.

„ Изключително съм разочарован от това, което наблюдавам последните дни. Следобед ще ви изкараме цялата сделка за „Мини Бобов дол” как е минала, как е продадена за 1 лв., как е купена за 35 млн. евро, кога, от кои хора и кои депутатите са били там, които сега се опитват да се правят на обществени защитници”, каза още Бойко Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене