Преглед на местния печат

„Вяра“

Патрулките на полицията паркират безплатно върху божия земя в Дупница, отец Георги Паликарски: Не ползвам чадър

Патрулките на дупнишките полицаи паркират на божия земя. Проучване на вестник „Вяра” показа, че скандалният паркинг на полицията в Дупница, точно на автобусната спирка пред РПУ-то, е собственост на черковното настоятелство в града, начело с архиерейския наместник отец Георги Паликарски.

73-год. Христофор Здравков от Самоков почина зад волана от сърдечна недостатъчност, удари „Фолксваген Поло“ в насрещното

73-годишният самоковец Христофор Здравков почина зад волана от сърдечна недостатъчност. Той управлявал лек автомобил „Рено Клио“, когато му прилошало.

Съпругата на вратаря на „Пирин” Красимира Митева загуби кафенето си в Благоевград, нае го бизнес дамата Цветанка Шаранкова за 1025 лв.

Футболната съпруга на ексорлето Мирослав Митев – Красимира загуби барчето, което стопанисваше до момента на площад „Македония“ в центъра на Благоевград, след като договорът й изтече.

Управителят на „Въгледобив Бобов дол” Красимир Чаврагански: Ще изплатим реално изработените заплати на работниците, оставащи в рудник „Бабино“

Около 600 миньори от рудник „Бабино“ на Мини „Бобов дол“ ще бъдат съкратени, по данни на синдикати от мината. Документите за предстоящите съкращения са внесени в Бюрото по труда в Дупница. Това каза лидерът на синдиката „Подкрепа“ в мините Чавдар Иванов.

Директорът Юлиян Марков даде на прокурор 3-ма стопани от Благоевград, измамили ДФ „Земеделие” с по 24 466 лв. за отглеждане на майки зайкини и пъдпъдъци

Директорът на дирекция „Противодействие на измамите” в Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ) Юлиян Марков поиска от Окръжна прокуратура – Благоевград да образува досъдебно производство срещу 3-ма благоевградчани от бенефициентите по мярка 112 на Държавен фонд „Земеделие” „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ в размер на по 24 466 лв. за отглеждане на зайкини майки, пъдпъдъци и други птици. Сигналът му е събран в докладна записка до изпълнителния директор на ДФЗ Румен Порожанов от април т.г. и съдържа потресаващи данни за 5-има произволно избрани за проверка от София потребители на тази мярка в Благоевград и Якоруда.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене