Най-добрият ресторант в Банско – „Леонардо“: Истинска италианска кухня!

Калин КАЛИНОВ

Обичате вкусната италиан­ска кухня и търсите хубав рес­торант в Банско? Елате в Leonardo – един от най-до­брите и най-пред­почита­ните ита­лиански ресторан­ти в реги­она!

Ще Ви предло­жим ис­тинска италиан­ска кухня, в модер­ния, в из­пълнения със светлина, уют и разкош ресторант Леонардо, подправен с нежно ухаеща във въздуха лавандула, съ­четана със спокойствието на аква комплекса ни. Дали ще предпочетете класически ита­лиански ястия или средизем­номорски вкусотии – няма как да сгрешите в избора.

Дайте пълна наслада на се­тивата Ви и усещане за среди­земноморски разкош. Гаранти­раме Ви, че удоволствието ще бъде пълно!

РЕСТОРАНТ ЛЕОНАРДО

е част от аква комплекса към апартхотел Лъки Банско.

Капацитетът му е 65 места и е отворен целогодишно.

Модерен, изпълнен със свет­лина, уют и разкош, и нежно ухаеща във въздуха лаванду­ла, ресторант Леонардо дава пълна наслада на сетивата Ви и усещане за средиземномор­ски разкош.

Удобните маси и столове и умело подбраният интериор се допълват от гледката към двата външни басейна, а за зимните месеци има и камина.

Това е мястото, където мо­жете да изпитате истинско кулинарно удоволст­вие с из­исканата кухня по оригинални италиански рецепти.

Използ­ваме само оригинални италиански продукти.

Ресто­рант Ле­онардо предлага както ав­тентични италиански ястия, приготвени от най-висококачествени свежи съставки, така и вкусно бар­бекю JOSPER, приготвено с продукти с доказан еко произ­ход.

А за най- малките – има ли нещо по-вкусно от домашен сладолед, гарниран със сосове и събрал всички цветове на дъ­гата или сорбе?

ГЛАВЕН ГОТВАЧ

Шеф Гани Павлов е завър­шил Кулинарен Институт в То­скана “International Academy of Italian Cuisine”, Италия, и се за­нимава професионално с гот­варство от петнадесет години. Специализиран е в средизем­номорска и национална кухня. Кариерата му като Главен гот­вач се развива в първокласни ресторанти, а кулинарният му стил умело съчетава изиска­ност, премереност и креатив­ност. Благодарение на дългого­дишният си опит и страстта си към кулинарията, Гани Павлов твори завладяващи за сети­вата ястия, които разкриват изтънченост и внимание към всеки детайл. В кухнята на рес­торант Леонардо в гр. Банско той създава своите кулинарни магии и ги представя на гости­те ни по уникален начин, оста­вяйки незабравима кулинарна наслада.

АКВА КОМПЛЕКС „ЛЕОНАРДО“

разполага с два външни ба­сейна, единият е предназначен за деца до 6 години и е с водна пързалка.

Водата се отоплява постоян­но.

Осигурен е спасител.

Намира се в гр. Банско, в не­посредствена близост с апарт­хотел Лъки Банско 5*****

Аква комплексът е неделима част от италианския ресторант Леонардо.

На Ваше разположение са удобни шезлонги от тиково дърво, масичка, както и луксозни шатри.

Озвучаването е професионално, като можете да чувате музиката дори и под водата.

Можете да поръ­чате вкусни кок­тейли, изстудено вино и храна, под­ходяща за хапване на шезлонга.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене