ЮЗУ екзекутира професор Мирчев!

Никакъв авторитет, слаби резултати, лъжи и корупция… Най-голямата болка е, като те елиминират твоите! Който е попаднал под обстрела на Топ Преса, добро не е видял! Защо ли?

Тодор ТОДОРОВ
Премахнаха длъжността „Президент“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Това стана с гласовете на всички участници в проведено Общо събрание във висшето училище в Благоевград. От 11 ноември миналата година длъжността президент в ЮЗУ получи бившият ректор проф. Иван Мирчев. Година по късно той е обезглавен… От своите… От МОН обаче още тогава бяха категорични, че такава ръководна длъжност е в противоречие със Закона за висшето образование. Това уж е аргументът и на ректората, който обезглави досегашния си „благодетел“. Но истина е съвсем друга и ние от Топ Преса я знаем и както винаги ще я споделим с вас, хилядите наши читатели. Истината е, че
ЮЗУ СЕ ПРОЧИСТВА.
Прочиства се от корупцията, от схемите, от това бюджетът на училището да праща на екскурзия бившия ректор и PR-ката му в Гърция. От това бай Иван Мирчев да си купи пет апартамента за сметка на университета и днес да живее като пенсиониран едър бизнесмен. Време е истината да се каже. Най-боли, когато те натирят своите, когато ти отрежат главата и ти покажат категорично, че искат край с теб. Мислеше си бай Иван Мирчев, че ще управлява отново университета под индиго, а новият ректор Юруков ще изпълнява безпрекословно заповедите му. Уви, волята за прочистване и развитие на ЮЗУ надделя над пъклените планове на бай Иван Мирчев. Време е с него и дейността му да се захване прокуратурата. Ние от Топ Преса още днес ще придвижим всичко това, което знаем, за което имаме информация и доказателства, до главния прокурор. Защото с който сме се захванали, оставяне няма. Добро няма да види, защото знаем, че за бай Иван Мирчев в ЮЗУ заплатата му беше най-малкия проблем. Приоритет му бяха схемите и рестото. Дошло е време да си плати сметката, задето яде и пи на гърба на студентите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене