Топ Преса представя един успял млад мъж, който не спира да мечтае! Кезим Медев! Вижте кой е той!!!

Той е млад. Успешен. Амбициозен. Кадър на Топ Преса и застана пред, камерата на нека я наречем – родната медия. Ето как сам се представя той : Аз съм Кезим Медев е едно обикновено  момче с големи амбиции и високи цели и с прекрасно семейство на което дължи всичко.
Роден съм и съм израснал в прекрасното село Огняново, където и до момента живея. Основното си образование съм получил именно там, а след като завърших седми клас се преместих в Гоце Делчев. За мен е изключителна чест, че завърших в Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ – мястото, което ми даде голяма сцена за изява, страхотен шанс за развитие и получаване на качествено образование, но и нещо много по-важно. Там се срещнах с хора, които промениха живота ми изцяло. Хора, които ми показаха пътя на успеха, водеха ме за ръка по неговото начало, за да не се изгубя или уплаша. Хора, на които дължа много и които винаги ще имат място в моите спомени и чувства – г-жа Мария Георгиева – директор на гимназията, класния ми ръководител Марияна Бутилова, както и всеки един професионалист, който работи там. През всичките тези години съм се изявявал на различни сцени. Тренирах футбол, мечтаех да стана актьор. В десети клас започнах да се занимавам активно с младежка политика – ученически съвети и парламенти. В единадесети клас вече бях председател на ученическия ни парламент, реализирах всички мои цели и проекти, естествено с помощта на екипа ми. Стигнахме до националния приз „Най-добра инициатива, насърчаваща детското участие“. Организирали сме множество благотворителни и културни мероприятия. Стигнах до Националния детски съвет, бях забелязан от Фондация Българска Памет, от нейния основател д-р Милен Врабевски, който заедно с екипа му имат огромна заслуга да съм това, което съм. Участвам с удоволствие в техните семинари и проекти и не спирам да се вдъхновявам от г-н Врабевски.
В края на 12ти клас исках да продължа образованието си в чужбина – Англия или Германия. Бях приет в английски университет за бизнес и всичко беше така, както си го представях. Но точно тогава се случи нещо, което ми показа, че мечтите се сбъдват. Мечтаех да се занимавам с политика в България и то взе, че се получи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене