Нова къща вдигна овчарят милионер от Първомай

Чисто нова къща си издигна известният като овчаря милионер Здравко Траянов от село Първомай.

Спечелилият 1 653 366 лв. от тотото досега не се беше хвалил с никакви придобивки, но сега обясни, че вече е изградил новата си къща, пише „България Днес“.

„Измазана е, обзаведена. Напълно е готова за живеене. Аз и преди това си живях в нея. Имаше да се правят довършителни работи, но това не ми пречеше. Бързо я вдигнах“, казва Здравко.

В нея той ще продължи да се крие усилено, което прави, откакто около него се разрази скандал, че е бил обран от проститутка. Той категорично отрече пред вестника за това, но в същото време неговите съселяни все по-рядко могат да го видят след този инцидент.

„След като стана инцидентът с проститутката, спря да излиза редовно. Не всеки ден ходи на разходка. По-често си стои вкъщи“, разказа кметът на Първомай Стоян Стойчев.

Преди месец се заговори, че милионерът си поръчал жрица, която ловко го обрала. Самият той отрича да има нещо такова. Траянов обяви пред вестника, че се чувства отлично. „Много съм добре. Къщата вече е напълно готова“, разкри беднякът милионер, който копнее за любов. Оказва се, че той неведнъж е споделял пред своите приятели от селото, че иска да си намери половинка, с която да живее. Засега обаче все удрял на камък. Точно след като удари джакпота, Траянов заяви пред „България Днес“, че си търси баба, която да го гледа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене