Общинска съветничка от Благоевград се изцепи в мрежата: Повръща ми се! Ако има единица мярка за грозотия, то трябва да е тази!

Общинската съветничка от парламента в Благоевград, Злата Ризова, бивша Сотирова отново демонстрира завидна активност във Фейсбук, бившата съпруга на Венцислав Сотиров-Мишката „разстрои стомаха си“ с позиви за повръщане, коментирайки кандидата на партия ГЕРБ Цецка Цачева по отвратителен начин. Обикновено съветничката Ризова е супер активна във Фейсбук, но не сме ставали свидетели на градивна нейна изява в общински съвет – Благоевград. Ето какво написа Злата на личната си страница:

Върховен главнокомандващ на Българската армия!?!
Външността е огледало на душата!!!
Ако има единица мярка за ГРОЗОТИЯ, то трябва да е тази!!! Повръща ми се!!!

Ако външността е огледало на душата, какво би трябвало да си помислим за твоята…

От фотосите, които публикува съветничката Ризова във фейсбук става ясно, че душата й е душа на волна птичка. Днес е тук, утре е там! Турове между Гърция- Испания- и общински съвет Благоевград. „Аплодираме „хубостта ти, Златке, достойна за четката на Леонардо и езикът ти, пълен с цветущи изрази, но го намираме крайно неподходящ за народен избраник. Не приемаме да повръщаш срещу човек, когото едва ли познаваш, само защото според теб бил грозен, па и единица за грозотия… Де по -полека! Тя и Меркел не е красавица, но цяла Европа и се възхищава. Само махленски клюкари, могат да оценяват някого по външния му вид и да коментират по такъв наистина гнусен начин, който пък провокира позиви за повръщане у нас. Освен това грозотата е субективно понятие! Нали не вярваш, че за всички ти си красавица.! Все пак имаш място в Общински съвет Благоевград, не излагай институцията с подобни изцепки.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене