ГОРЕЩО ВИДЕО И СНИМКИ! Дъбничани да почерпят – сдобиха се с първата частна улица, благодарение на управлението на Минка Капитанова! Вижте скандалните факти!

minkaПреди дни влиятелен човек в местната политика ни изпрати писмо със следния текст : Приятели от Топ Преса, чувствам се длъжен да ви подскажа за още една глупост на Минка Капитанова, заради която хората в Дъбница са разгневени. Скоро приключи асфалтирането на една улица в Дъбница…в стопанския двор!!! Аз не съм чул, разбрал, видял общински кмет, който да асфалтира улица в стопански двор. Хората са много гневни, защото има улици в селото, които са в трагично състояние, а тя асфалтира стопанския двор. Коментарът на хората е, че това се прави от Минка, за да направи жест на един от спонсорите на кампанията си, Орхан Камбур или Орхан „Кожаря“ от Дебрен, защото изкупува кожи в стопанския двор и улицата е асфалтирана точно до неговия пункт, въпреки че улицата продължава и по-нататък от него. Хората са възмутени от тази наглост. Но един съвет от мен – моля ви преди да пуснете материала, елате  до Дъбница, направете няколко снимки. Асфалтираната улица започва още с влизането в Дъбница, отдясно на главния път, вижда се много добре. Направете няколко снимки и на разбити улици, а такива има много из селото. Това е поредната й глупост и заслужава да я разобличите, защото само вие го правите, независимо че имате договор с общински съвет в Гърмен. За пореден път ставаме свидетели на безскруполните действия от страна на кметицата на община Гърмен, Минка Капитанова. Ден след ден, тя показва, че работи за хора, които и са особено близки и приятни. Хора, които подкрепящи я, получават всичко каквото си поискат.
Проверихме сигнала и удостоверихме, че наистина става въпрос за известният в гоцеделчевско Орхан Камбур от село Дебрен, който има фирма за изкупуване на кожи с цел износ зад граница, по – точно в Турция.
От доста време насам, от както кормилото е в ръцете на Капитанова, с. Дъбница  е кажи – речи забравено място. Място, в което, ако се забие един пирон, хората ще вдигнат купон, но.. Но за разлика от всички улици в селото, улицата в стопанския двор, където се намира фирмата на Камбур е асфалтирана, чисто нова, разбира се, по негово искане. Снимковият материал, предоставен ни от местен жител на с. Дъбница, ни доказва, че факта за близките отношения между Камбур и Капитанова е преплувал във високо стойностни бизнес отношения. Това е поредното доказателство за погнусяващо скандалното управление на така наречената кметица Минка  Капитанова, която местните и платени медии наричат „успешен кмет“. Излиза, че Орхан Камбур от родното и село Дебрен, който денонощно май обслужва кметицата, е по важен от жителите на цялото село Дъбница. Дъбница наистина ще се окаже селото, което най – много страда от управлението на Минка. Революцията трябва да тръгне от там, според нас, защото тази феодалщина няма логика да продължи. Накрая с ирония можем да довършим, че дъбничани трябва да черпят – имат си първата частна асфалтирана с техните пари улица. Да ви е честита!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене