Местния печат

„Вяра“

Мая Богословова от дупнишкото село Червен брег: Снимката на починалия ми от шарка съпруг плаши пушачите от безчет кутии цигари из Европа, не са ме питали, в шок сме

Снимката на починалия преди три години работник от ТЕЦ „Бобов дол” Кирил Богословов от дупнишкото село Червен брег плаши пушачите от кутиите на много видове цигари в Европа и България. Този факт предизвика истинско бедствие в дома на Мая Богословова, съпруга на починалия Богословов.

Слухове затварят мините в Бобов дол, управителят на „Въгледобив” Красимир Чаврагански: Работим на 100%

„Слухове са твърденията, че мините ще бъдат закрити”. Това заяви управителят на „Въгледобив Бобов дол” ЕООД Красимир Чаврагански, попитан от „Вяра” вярно ли е, че рудник „Бабино” се закрива.

Шефът на полицията в Благоевград Н. Хаджиев и областният координатор на БЗНС В. Кавазов спасиха живoта на 45-год. Емил Костов, преди да скочи от 4-тия етаж – настаниха го в психиатрия

Директорът на Областна дирекция на МВР-Благоевград старши комисар Николай Цветков Хаджиев и областният координатор на БЗНС в Благоевград Венцислав Кавазов спасиха живота на 45-годишния Емил Костов, който се готвеше да скочи от четвъртия етаж на жилището си.

Рак на стомаха погуби биоложката и съпруга на шефа на Земеделската гимназия в Сандански – Соня Терзийска

52-годишната преподавателка по биология в Земеделска гимназия „Климент Тимирязев“ в Сандански Соня Терзийска почина в дома си вчера от най-коварната болест.

Кървава битка! С разкъсани от бивни гърди шефът на ловджиите в Бобошево Красимир Николов уби 150 кг глиган с 3-тия куршум

Кървава битка между 150-килограмов глиган и бившия кмет на Усойка Красимир Николов превърна ловния излет на дружинката от бобошевското село в истински екшън. Кръв проляха и Николов, и животното.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене