Бизнессделка на годината! Собственикът на HEC Иван Чапов купи комплекс „Катарино“ край Разлог

Собственикът на хидроенергийната компания HEC Иван Чапов купи днес комплекс Катарино край Разлог, бизнессделката на годината бе сключена и днес в 16 часа договорът за продажбата на комлекса е факт, научи struma.com. Чапов купува „Катарино“ от СИбанк .

Тази сделка се подготвяше с месеци и днес вече е факт за радост на разложани, които очакват раздвижване на комплекса и повече туристи. Бизнесменът Чапов е собственик и на хотелски комплекс „Орбита“ в Благоевград и присъствието му там веднага даде резултат.

Хотелският комплекс работи на пълни обороти. Комплекс „Катарино“ е истинска перла в короната на комплексите в района, разположението му и богатата му база са сигурна предпоставка, че с малко помощ той ще заработи активно. В Разлог се коментира, че през годините комплексът е бил най-посещаваното място и съсипването му в последните няколко е било болезнена тема за местните.

Свързахме се с бизнесмена Иван Чапов минути след като подписа договора ето какво заяви той: Да, сделката е факт. Започваме капитален ремонт, който ще продължи няколко месеца, но искаме Катарино да стане модерен и луксозен хотелски комплекс. Разлог е атрактивна туристическа дестинация, комплексът дълги години е една от най-значимите бази за развитието на туризма в района.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене