„Пирин“(Гоце Делчев) е готов за дербито на кръга като гост срещу „Сливнишки герой“

„Пирин“(Гоце Делчев) е готов да изиграе дербито на предстоящия IX кръг на югозападната Трета лига срещу „Сливнишки герой“, а мачът срещу „Септември“(Симитли) за Аматьорската купа няма нищо общо, това обяви треньорът на неврокопчани Йордан Боздански. 

Днес неговите подопечни гостуват на третия в Югозападната трета лига, а двубоят ще започне от 16.00 като се очаква отново солидна агитка да подкрепя „Пирин“.

За срещата от деветия кръг на Югозападната Трета лига ще липсват трайно контузените Любомир Витанов и Живко Грозданов. Всички останали ще бъдат на разположение на наставника си. Сред съотборниците си ще бъдат също Радослав Анев и Мартин Газиев, които имаха травми след двубоя срещу „Беласица“ миналата неделя. „Няма да ни бъде лесно на мача в Сливница. Всеки знае какъв отбор имаме срещу себе си и че той определено е величина в групата. Ние обаче отиваме, за да играем футбол. Всеки един футболист от „Пирин“ знае своята отговорност и се надявам да даде всичко от себе си за крайния успех. Едва ли ще учудя някого, че излизаме за него, както това прави и „Сливнишки герой“. Това предвещава интересен мач, от който можем да излезем крайни победители,“ коментира старши треньорът на „Пирин“ Йордан Боздански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене