ШОК В Ново Ляски! Обеси се млад мъж виновен за тежка катастрофа при която загина негов приятел

Миналата година кървав инцидент потресе жителите на село Ново Ляски. 29-годишният Н. Ч. и 18-годишният К. К. седнали да се почерпят с компания на караваната в центъра на селището.

Свършили цигарите и решили да отидат до бензиностанцията на „Петрол“ край с. Копривлен, тъй като само тя работела денонощно в региона. Намирала се на около 2 километра от Ново Ляски.

Поели към 01,30 часа   с лек автомобил „Рено“, който бил без регистрационни номера. Зад волана седнал Н. Ч. Той шофирал с несъобразена с пътните условия скорост. Загубил контрол над управлението, колата излязла вляво от шосето, блъснала се в скат и се преобърнала на пътното платно.

Вследствие на жестокия удар на място е издъхнал спътникът и приятел на шофьора – К. К. На мястото на инцидента пристигнали полицаи. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача, който се отървал с леки травми и не е настанен в болница, е отчела наличие на 1,96 промила алкохол в издишания въздух.

Вината за трагедията и делата срещу Н. Ч. го съсипали и той рухнал, не издържал психически на напрежението и решил да сложи край на живота си. По информация той бил намерен днес обесен в родното си село.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене