Лидерката на Жени ГЕРБ – Благоевград Елена Ташкова направи страхотно парти “20 години с Вяра, Надежда и Любов”

Топ Преса бе една от малкото медии поканени на партито, за това се възползваме от удобния момент да си поговорим с г-жа Ташкова.

Здравей, Елена! Поздравления за партито! Аз съм убеден, че няма човек в Югозапада, които да не те познава от медиите като личност, но аз искам да запозная читателите на Топ Преса с теб като човек, човекът зад публичния образ Ташкова. Разкажи ни къде си родена, какво си завършила…
– Родена съм на 09 март 1978 година в гр. Гоце Делчев и съм отраснала в с. Ляски, община Хаджидимово, област Благоевград. Селото е заобиколено от красива природа, има борова гора и чешма с минерална вода.

С какво е известно селото, освен с теб?
– Селото има ансамбъл за народни песни и танци, който е известен с Лясковското хоро. проф. д-р Илия Гюдженов e роден и израснал в Ляски – ректор на Югозападен университет „Неофит Рилски“от 1999 до 2007 г. Типични за с.Ляски са баницата със сушен киселец‎ и чомлекът.

Какво е твоето образование?
– През 1996 г. бях приета в Югозападен университет „Неофит Рилски“ специалност “Eлектронна и компютърна техника” и завърших като компютърен инженер, Магистър, “Компютърни системи и технологии”.

Как би описала себе си?!
– Позитивна, дейна и амбициозна, както и отговорна и акуратна…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене