Емилия Захариева пред Топ Преса: Запалиха автокъщата ми, страхувам се за живота си!

С Топ Преса се свърза Емилия Захариева, млада бизнес дама от Благоевград, чийто два автомобила от събствената й автокъща бяха запалени. Захариева е собственичка на автокъща “ЕМ CARS”, която се намира преди кръстовището за кръгово движение на АМ „Струма“ край село село Зелен дол. По телефона, тя звучеше доста уплашена, за това отиваме намясто да се срещнем с нея. Веднага ни направи впечатление изпепелените автомобили „Нисан” и „Рено”, които ще бъдат предадени за скрап.

palej-3Емилия, разкажи за случката с палежа…
– Отворих автокъщата юни месец. Парцела не е мой, тук съм под наем отдава го Петър Бакалов – Магията. Какво се случи? Ами случи се това, което не пожелавам и на враговете си. Аз съм млад човек, който се опитва да прави бизнес в България. Според мен на такива хора трябва да се помага, а не да им се пречи. В 03:00 – 03:30 часа от Първо РПУ са ми звъняли, но аз не съм чула телефона. Свързали са се с брат ми, той ме събуди… В 04:00 часа дойдох тук имаше полиция. Пожарникарите вече бяха загасили двете коли. Дойдоха изследователи, които установиха, че палежа е умишлен. Едната кола е запалена и от пред и от зад, което означава, че са влизали и вътре, а не че просто нещо е хвърлено от вън.

palej-4Може ли да кажем, че палежа е дело на конкуренцията?
– В никакъв случай, хората ме познават и уважават. Аз не съм конфликтна личност. Разбирам се много добре със всички колеги от този бизнес…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

 

palej-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене