Горещо! Ловците от Симитли окупираха сградата на ЛРД „Сокол“ 1911 година!

Искат разрешителни! Готови на протестни действия срещу председателя Ив. Василев-Джери

Преди минути ловците от дружинката в Симитли, оглавявани от председателя Стоян Димов окупираха сградата на ЛРД „Сокол“ 1911, протестът им е заради неиздадените разрешителни за лов на едър дивеч, ден преди откриването на сезона.

„Искаме спешна промяна на решението на председателя на „Сокол“ Иван Василев – Джери, който спусна тази забрана. Протестът се случва ден след като Димов депозира официална жалба срещу Василев, обвинявайки го, че го притиска да подписва документи с невярно съдържание. За случая ви информирахме подробно вчера. Тази сутрин Василев бе гневен от жалбата на Димов и заяви, че ще го съди заради разпространените обвинения по негов адрес. Преди минути Димов влезе в кабинета на Василев с документацията на дружинката, ще съобщим решението и хода на събитията. А ето и част от жалбата на Димов, която публикувахме вчера :

„На 28.09.2016 год. посетих седалището на ЛРД”Сокол1911”-Благоевград, за да получа полагаемите ни се разрешителни на дружината за лов на едър дивеч с оглед откриването на ловния сезон на 01/10/2016 год. От специалиста по ловно-стопанска дейност на ЛРД ”Сокол1911”, ми бе заявено, че ще получа разрешителните само ако подпиша документите за ловно-стопански мероприятия за изминалия ловен сезон, като това условие е по изрично разпореждане на председателя на сдружението Иван Василев. Отказах да подписвам каквито и да било документи за неосъществени ловно-стопански мероприятия в стопанисвания от ловната ни дружина ловно-стопански район -Симитли”, разказва Димов.

Иво Кирилов

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене