Местния печат

„Вяра“

Володя Стоянов взриви Петрич с горещ сигнал: Фирмите на съветниците Ал. Василев и Вл. Заечки лапнаха обществени поръчки за над 7 млн. лв., двамата: Верни са само имената ни

„Двамата общински съветници от Петрич Александър Василев и Владимир Заечки заедно с техните близки фирми и с активното участие и съдействие на Минка Салагьорова, стара позната и приятелка на Заечки, за по-малко от година успяха да получат повече от 7 000 000 лв. общински пари”, бомбата хвърли с писмо до редакцията читател, представил се като Володя Стоянов.

 На сесия на ОбС: Кметът на Сандански Кирил Котев води на реката лидера на БСП Андон Ризов да брои боклуци

Кметът на община Сандански Кирил Котев използва почивката на вчерашната сесия на местния парламент, за да се разходи с лидера на БСП Андон Ризов до река Санданска Бистрица. Причината за неочакваната разходка станаха обвиненията на червения лидер, че реката е непочистена. Скандалът се разрази в присъствието на всички общински съветници и граждани на Сандански.

 Освободиха арестуваните полицаи Георги Георгиев и Славейко Попдимитров за 10 лв. подкуп в Благоевград

Полицаите от 2-ро районно управление в Благоевград Георги Георгиев и Славейко Попдимитров бяха задържани заради подкуп през изминалата вечер. Двамата ги грози наказание „лишаване от свобода“ от 3 до 10 години, „глоба“ до 20 000 лв. и „лишаване от права“, ако вината им бъде доказана.

 С нов рекорд от 245 кг мъртва тяга внукът на футболния съдия от Перник Михаил Величков – Мишел – Мартин, стана световен шампион по силов трибой в Сърбия

Състезателят по силов трибой на дупнишкия клуб „Марек 13” Мишел – Мартин Величков от Перник, смаза конкуренцията със световен рекорд на световното в Княжевац, Сърбия, вдигайки 245 кг от мъртва тяга без екипировка. Така Величков безапелационно спечели златото в своята категория.

 Председателят на ловна дружинка в Симитли Стоян Димов: Иван Василев-Джери ме принуждава да подписвам неверни документи

Председателят на ЛРД „Сокол 1911“ Иван Василев-Джери извършва натиск на ловци от Симитли за подписване на документи с невярно съдържание, твърди председателят на 39-а ловно-рибарска дружинка-Симитли Стоян Димов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене