Учители и ученици с благодарствено писмо към кмета Андон Тотев

Андон Тотевснимки: Община Сандански

Учители и ученици, участвали в инициативата „Мениджър за един ден”, на която община Сандански бе домакин, изпратиха благодарствено писмо до кмета Андон Тотев и екипа, който проведе с тях техния първи ден като мениджъри.

ученици

От общинска администрация споделиха, че са очаровани от знанията на децата и техните родители, учители и директори могат да бъдат горди с тях.

ученици 2

Учениците изказаха своите благодарности за проявеното гостоприемство и професионализъм при организирането на кампанията и разказаха, че този ден наистина е бил ползотворен за тях, тъй като екипът на община Сандански им е осигурил и създал истински мениджърски задачи, които в бъдеще ще им бъдат полезни.

Кметът Тотев заяви, че се надява един ден общината да се ръководи именно от такива хора – образовани, инициативни и „чисти”, каквито са били младите мениджъри за един ден.

Той върна жеста и също поздрави децата, учителите и ръководството като изрази своите надежди наистина този ден да е допринесъл за бъдещото професионално ориентиране на учениците от Сандански.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене