Еротика в Петрич

Общинският съветник от ВМРО К. Стойков с щуро ергенско парти! Доведоха му специална гостенка, която младите войводи прехвърляха настървени от ръка на ръка

Общинският съветник от ВМРО и лидер на младежите Кирил Стойков ще се жени, това разба цял Петрич в събота, когато Стойков покани съпартийците си, за да отпразнува раздялата си с ергенлъка в известно местно заведение Пиене и ядене „на корем“ осигури младоженецът на войводите.

Войводската веселба премина през шумни тостове, но кулминацията на вечерта бе появата на специална гостенка яко напомпана със сексапил. Гърдите и бяха обект на особено внимание от страна на младежите, които я поставиха на челно място на масата на младоженеца. Сексбомбата разгорещи страстите на войводите, които след като опразниха масите в ресторанта, продължиха веселбата си в местен пиано бар, разказват будни петричани.

В бара Стойков влязъл под ръка със секскукличката, която „изцъклила“ очи при вида на толкова ненаситни мъжкари, а пиано барът стана свидетел на невиждана воеводска еуфория. Блондинката с големи ц…. и бе атракция в бара и се радваше на голямо внимание не само от ВМРО активистите, но и от случайни посетители на заведението.

Общо взето на ВМРО напоследък им се събраха много празници, то не бяха рождени дни в Старчево, после нов лидер в Дрангово, който също бе посрещнат с купон в селото. Веселби, та веселби! Генерални репетиции и хиперактивност за предстоящите избори.!

П. Попов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене