Заради посещението му в Гоце Делчев и Симитли, Пиринско се тресе от коментари: Цар Симеон ли ще е кандидатът на ПП ГЕРБ за президент?!

Дългото мълчание на герберите около кандидатурата им подсилва този слух в областта

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски започва рейд из Пиринско, утре той ще бъде в Гоце Делчев, а след това има посещение на изложба в Симитли. Появата на царя след години мълчание около името му отприщи активни коментари около това посещение.

Някои твърдят, че утре царят ще обяви, че се кандидатира за Президент. Дългото мълчание на политическа партия ГЕРБ около кандидатурата им за президент и изненадващата поява на Симеон Сакскобургготски в региона подсилва още повече коментарите, че е твърде възможно царят да е техния човек за президентската институция. А иначе официалният повод за посещението му в региона е среща с учениците на гимназия „Яне Сандански“, чието знаме е с лика на царя като дете и посещение на изложба в Симитли ден по-късно.

За посещението му в Гоце Делчев кипи трескава подготовка, има официално поканени да присъстват на церемонията лица, за Сакскобургготски е организиран тържествен обяд в известен местен хотелски комплекс. Официалната му покана да посети Гоце Делчев е от кмета на града Владимир Москов.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене