Кристина Попова проговори за скандалът с лидерството на ВМРО – Гоце Делчев! ВИЖТЕ сензационните мръсни тайни на неврокопската организация…

Мислех да не влизам в долнопробна полемика, но няма как да прескоча тези лъжи, изляни в публична статия. Днес ще чуете истината. Какво се случи по време на местните избори миналата година. Кой, как и защо. Посочвам, че всичко, което ще изредя подолу се е случвало пред свидетели и достоверността на информацията е 100%. Интересно е, че още с първото си медийно появяване, Иван Канелов говори за финанси и финансови отчети. Няма идея, няма стратегия – финанси да има.Г-н  Канелов, финансов отчет можете да поискате от кандидата за кмет Илия Шербетов, с когото под звучите на „маането” черпехте кебапчета в циганската махала. И знам, че ще ви разочаровам, като ви кажа, че във ВМРО членовете дават, а не взимат. И това ще го разберете.Колкото до политическия отчет –нямам времето да ви образовам в тематиките, с които се занимавахме, за да разберете, че „Свидетелите на Йеохова” са опасна секта, срещу която се бори ВМРО в цялата страна. А не да ни налагате предизборна забрана,  да не  скачаме срещу тях, защото (забележете) ТЕ БИЛИ ИЗБИРАТЕЛИ, (а за вас – всеки глас е важен). След задълбочен спор по темата, успях да ви обясня, че всъщност, най-вероятно бъркате „Свидетелите на Йехова” с Евангелистите. Толкоз и по политическия отчет.   Колкото до потайните Гоцеделчевски стуктури на ВМРО, които ви издигнали – както се казва, никои не е чувал за тях. А може би тази в Борово. Там започна всичко много приятно – с музика в едно селско заведение, където трябваше да правим агитация за местния вот. Хубаво започна, но  приключи катастрофално. Навлязохте в толкова нелеп и  сериозен спор с местните хора, че едва не се стигна до бой. Бяхте изгонени. Такова чудо не съм си представяла, че е възможно. На предизборна агитация да се караш на хората, от които очакваш да получиш гласове. Разбира се, останахме там с още един истински войвода и приятел  – Георги Атанасов. Поговорихме с хората, успокоихме страстите, но въпросът –„ Какво правят тези с вас в листа”, още си стои в съзнанието ми.

С ръка на сърцето си мога да кажа, че през тези години, работихме абсолютно безплатно за неврокопчани  и успяхме да защитим важни интереси (политически, не икономически). Истината обаче е, че не сме дозрели като народ за чистата политика, съпровождана от решаването на реалните проблеми.

Затова, определено смятам, че вие, г-н Канелов, ще бъдете отличен  политик на статуквото.

И както пред нас заявихте, бихте ли обяснили пред хората, тезата си  –„ КОЙ Е БОТЕВ, ТА ДА ИМА ПАМЕТНИК В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”. Едва ли. Но на 02. Юни, редом с другите и вие ще поднасяте китки, не защото го чувствате в душата си, а защото така правят всички.

Така, че на вас, назначен или избран, или все тая – лидер – пожелавам попътен вятър в гоненето на келепир. С  чиста душа, ви казвам, че си тръгвам и напускам тази гняс. Просто моралът ми не ми позволява да бъда част от тази сбирщина от патриотари. С каквото можах – допринесох за разрастването на ВМРО в Гоце Делчев (както аз, така и структурата, която представлявах). Статистиката никога не лъже –  с 600% се увеличиха гласоподавателите на ВМРО в града през последните 2 години.

От сърце благодаря на всички тези хора, въпреки примката на местния вот, които не се поколебаха да дадат гласа си и подкрепата си еднолично за мен!

На вас, приятели, искам да кажа едно:  помнете, никое политическо членсто не определя патриотизмът в душите ни и борбата в името на Отечеството.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене