Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Тамплиер №1 на Дупница Йордан Андонов удари на пешеходна пътека бившата общинска съветничка от БСП Донка Янкова

Лидерът на тамплиерите в Дупница и бивш лидер на КТ „Подкрепа” и СДС Йордан Андонов удари на пешеходната пътека пред банка „Пиреос” бившата червена съветничка Донка Янкова. Само случайността спаси от смърт 67-годишната дама. При удара тялото й се превъртя два пъти и само чудо спаси живота й. На втората минута на място пристигнаха с патрулна кола група полицаи, придружени от шефа на Магистрална полиция Сашо Александров.

Учителската гилдия в Перник иска главата на шефката на РИО Ваня Коконова за червената метла срещу Румяна Гьорева

Стотици пернишки учители искат главата на началника на инспектората Ваня Коконова. Те организираха петиция във фейсбук в защита на уволнената по политически причина от инспектората Румяна Гьорева – общински съветник от партия ГЕРБ.

На вниманието на социалните служби в Дупница и Кюстендил: Куче водач пази бездомен глухоням клошар в центъра на Дупница

Куче бдеше над пиян клошар, който криволичеше с количката си за отпадъци от едното в другото платно вчера вечерта около 20 часа на централната улица „Княз Борис I” в Дупница. Само късметът и кучето го спасиха, защото той беше с тъмни дрехи и имаше опасност да бъде отнесен от прелитащите коли. Верният му приятел – голямото кафяво куче водач, не го изпускаше от поглед и вървеше пред него, като го изчакваше.

Петричанинът Росен Танушев става полицай № 1 на Сандански

Росен Танушев става шеф на РУП – Сандански, той заема мястото на досегашния началник Чавдар Николов. За рокадата се заговори в кулоарите на вчерашната среща в ОДМВР – Благоевград, на която комисар Георги Костов направи отчет за работата през миналата година. Росен Танушев дойде от криминалния сектор в Петрич, припомниха негови колеги, до момента бе заместник-началник на РУП – Сандански.

Нещастни инциденти в Разложко: Бебе се попари с вряла вода в Краище, автобус затисна 44-годишен автомонтьор, и двамата пратени в „Пирогов” 

Мелек Мусалева, на година и 4 месеца, от село Краище, община Белица, е транспортирана по спешност за „Пирогов“ вчера с 20 на сто изгаряния от трета степен. Битовият инцидент станал в понеделник вечерта. Майката на момиченцето стоплила вода в чайник и го оставила по невнимание на пода. Малкото дете, което все още пълзи, обърнало чайника с горещата вода върху крачетата си и жестоко ги изгорило.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене