САМО И НАЙ-НАПРЕД В ТОП ПРЕСА! Къде в Гоце Делчев ще се проведе и какви са дисциплините за Европейското първенство на силните мъже

Най-напред нашата медия се добра до дисциплините, които ще могат да видят по време на предстоящия шампионат на Стария континент, който ще се състои на 8 октомври

Състезанието ще се проведе на на територията на бившето военно поделение в Гоце Делчев. То разполага с достатъчно голямо пространство, което отговаря не само на изискванията за провеждане на отделните дисциплини, а и за dimitar-savatinov-dambelбезопасност на зрители и състезатели. Всеки един може да дойде и да се позабавлява и наслади на шоуто, където много силни мъже ще вдигат и дърпат много големи тежести. По наша информация, подборът на отделните дисциплини са подбрани специално от Димитър Саватинов като предизвикателство към най-силните мъже на Европа. В Гоце Делчев всеки, който ще дойде точно в 14.00 в бившата казарма ще може да види:

1. Дъмбел – вдигане за повторения 100кг за 1 минута (коронната дисциплина, в която ДимитърСаватинов е световен шампион)

2. Уоке – Кобилица – 420 кг, kobilitsaкоято състезателите ще трябва да пренесат на 20 м в разстояние на максимум 1 минута.

3. Тяга на автомобил – 400 кг, (бел. ред. по време на нея състезателят трябва да повдигне, колкото се може повече
kamani-na-atlasпъти въпросния автомобил в разстояния на 1 минута).

4. Теглене на камион/автобус.vdigane-na-avtomobil

5. Камъни на Атлас, 180кг, кръглите камъни се повдигат на предварително определена височина, в случая 140 см в определен времеви диапазон. Целта е да се направят възможно най-много повторения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене