СКАНДАЛ! Строителният предприемач и близък до бившия депутат от БСП – Георги Юруков, Стоян Пашов строи незаконна постройка върху дере!

Мила ПАВЛОВА
Сензационен скандал е на път да се развихри в гр. Гоце Делчев. Строителният предприемач Стоян Пашов строи незаконно върху дере, което според очевидци и познати със случая е бомба със закъснител при бедствено положение. Обекта се намира в края на гр. Гоце Делчев, до прекия път за Мосомище. Построяването на тази сграда ще бъде пагубно за шофьорите, защото входът и ще бъде точно на шосето, което ще затрудни видимостта на управляващия превозното средство. В момента се прави проект и не се знае точно каква ще бъде функцията на подготвящата се за строене сграда.
Водата, която идва в дерето е от пет баира. То събира водата от Делчево, Стрелбището на Граничното и Стрелбището на бившия полк. Върху него в момента се монтира тръба F1000, поради което то не може да поеме вода при бедствено положение. За капак, монтираните тръби не са свързани.
Друга интересна подробност по случая е строеж на къща, отново на Стоян Пашов, няколко метра по-нагоре, която след допитване на местни очевидци е извън регулация и все още няма канализация. Цялата тази информация е придвижена до компетентните институции и Топ Преса се ангажира да следи проблема. Очаквайте повече по темата в някой от следващите броеве…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене