Конспиративни теории! Ванга с пророчество за Белия дом и последния американски президент

Барак Обама е напът да стане последният президент на САЩ, както гласи пророчеството на баба Ванга. Причината е възможното отпадане на Хилъри Клинтън от изборната надпревара заради влошеното й здраве, твърдят запознати с конспиративните теории, предаде „Труд“.

Кандидатът на демократите се почувства зле по време на панихидата за 11 септември, а по-късно стана ясно, че е развила пневмония.

Въпреки уверенията на личния лекар на Клинтън, че тя се възстановява, страхът и опасенията за здравето й нарастват, твърдят британски медии.

Ако тя не продължи битката за Белия дом, а Обама обяви военно положение заради заплахата от „Ислямска държава“, то и другият кандидат за поста Доналд Тръмп ще отпадне.

Така сегашният държавен глава може да се превърне в последния на този пост, точно както някога предсказва сляпата гадателка.

Още през 60-те години на миналия век Ванга говори за времето, когато „ще дойде черният човек”. Думите й са документирани от професор д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към Българската академия на науките. В продължение на няколко години той записва всички разговори с нея и изучава точността на предсказанията й.

От тях става ясно, че пророчицата е видяла идването на власт на черен президент през 2009 година.

Тя предсказа, че 44-тият президент на Съединените американски щати (след Джордж У. Буш) ще бъде черен, пише проф. Добриянов.

Този президент щял да върне страната назад, защото тогава Америка щяла да падне в бездната на най-голямата икономическа криза. Може би дори да се разкъса отново държавата на южни и северни щати. Две от нещата в това предсказание са неоспорим факт – Барак Обама и глобалната криза, която премина през САЩ и Европа. Предстои то да се изпълни докрай, сигурни са наблюдатели с вкус към конспирациите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене