Местния печат

„Вяра“

Охранителят от Благоевград Мирослав Симов катастрофира тежко с ауди за 12 500 лв., полицията разследва върти ли бизнес с македонки с цел брак

30-годишният служител в охранителна фирма на Благоевград Мирослав Симов катастрофира тежко с личния си автомобил „Ауди А6” на към Пловдив. В автомобила с него пътували няколко момичета от Македония.

Шефът на пътното в Благоевград Иван Кунев счупи крак, падна по стълбите на дома си

Шефът на областно пътно управление в Благоевград Иван Кунев излезе в продължителен болничен, след като счупи крак, разбра наш репортер.

Д-р Атанасов, д-р Стоилов и медсестрата Шунтова от общинската болница в Дупница нонстоп превързваха рани на бегачите от световното в Сапарева баня

Медицинският екип на общинска болница „Св. Иван Рилски” в Дупница се представи на световно ниво в грижите за здравето на най-добрите планински бегачи на отминалото световно в Сапарева баня.

Внесоха обвинение от 1700 страници в съда срещу бившия кмет на Петрич Вельо Илиев, ощетил общината с 926 281 в полза на „Фарма Петра“

Окръжната прокуратура в Благоевград внесе вчера обвинителен акт от 1700 страници срещу екскмета на Петрич Вельо Илиев и бившия главен счетоводител на общината Младен Пильоков. Двамата са обвинени в неизпълнение на служебните си задължения, от които настъпили значителни вредни последици и в умишлена безстопанственост.

Кметът на Трън Станислав Николов плаща 37 500 лв. за екстравагантна придобивка – електрически 5-местен автомобил

Администрацията в Трън плаща 37 500 лева за екстравагантна  придобивка – електрически автомобил. За доставката на возилото вече има и обявена обществена поръчка, подписана от кмета на общината Станислав Николов.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене