Патриотичен буквар за първолаците подарява ВМРО

Снимка: ВМРО

Патриотична акция подготвят от ВМРО по повод първия учебен ден – 15 септември. По инициатива на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на децата ще бъдат раздавани патриотични букварчета в първия учебен ден в много населени места в страната.

В Благоевград букварчета на децата ще връчва народният представител Атанас Стоянов от 13,00 часа в приемната на евродепутата Ангел Джамбазки, която се намира на бул. „Св. св. Кирил и Методей“ № 2.

Страниците на Патриотичния буквар са изпълнени с художествени творби и поезия на български автори, исторически факти, които карат всеки един българин да се гордее със страната си. Идеята е малките българчета да бъдат възпитавани в патриотичен дух и обич към Родината.

В изданието на буквата А съответства Азбука, на Б – България, на В – Васил Левски и т.н. Така поднесена информацията е интересна за първолаците и възпитава у тях чувството за национална гордост. Тя е поднесена по достъпен начин за най-малките ученици и разказва за историята на България.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене