„Марек“ взе национал

Дупничани взеха соченият за най-талантлив разпределител в България Константин Нечев и 17-годишният плеймейкър вече започна тренировки с новия си отбор

Той е сочен като смяна на трансферирания в „Левски-София“ Николай Манчев, който си тръгна малко по-рано през тази година от „Марек-Юнион Ивкони“. Новото попълнение на дупничани първоначално бе сочен за сигурно ново попълнение в „Добруджа“, но очевидно условията в Дупница, а и отличната работа с младите в тима от Града на барикадит са го накарали да преосмисли решението. Нечев през това лято игра в две от националните ни гарнитури, като с кадетите стана сребърен медалист от Балканиадата в Добрич, а бе и част от националите до 23 години, които играха световна квалификацията в Хърватска. Нечев трябваше да играе и с младежите на Европейското, което приключи преди дни в Пловдив, но контузия в пръста го извади от 12-те.
За последно, Нечев обличаше екипа на „Славия“, но го смени с този на дупничани. Тoй е внук на бившият треньор в „Марек Юнион-Ивкони“ Цано Цанов, който водеше в продължение на 3 години дупничани.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене