СРАМ ЗА ГЪРМЕН! Минка репресира дете заради думи на баща му! СКАНДАЛНО И ПОЗОРНО!

Хамид Шукри е от село Долно Дряново. Преди време сайта Топ Преса разкри неговите разкрития срещу пишман кметицата на община Гърмен – Минка Капитанова.

МинкаХамид Шукри се обади в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com на 8 април тази година и поиска думата за да разкрие скандалните факти според него че е „взел 100 лева преди балотажа за кмет на община Гърмен за да гласува за Минка Капитанова“. Нещата които разкрива във видеото са повече от скандални и потресаващи. Във видео записа господин Шукри ясно декларира, че е взел 100 лева за да гласува той и съпругата му за Минка Капитанова, като парите получил от човек който се е представил за „човек“ на настоящата кметица. Разкритието което Хамид Шукри реши да направи е повлияно от серия ангажименти които Капитанова лично не е изпълнила към него но преди изборите е поела лично в директни разговори.

ЕТО ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ  Така поне твъррдеше Хамид Шукри, който настоя да застане пред камера и да сподели с хилядите ни читатели своята истина. Както се вижда във записа ние от Топ Преса понеже предвиждаме нещата във времето и знаем че Минка плаща луди пари от общината на определени медии, не заставаме зад думите на нашия читател а предлагаме да организираме среща между него и Минка Капитанова за да се изяснят скандалните му думи в настоящия видеозапис. Нямаме нищо против и други медии също да присъстват защото господин Шукри твърди че ще и каже всичко в очите и още по скандални разкрития ще направи. Този път ние от Топ Преса заемаме абсолютно неутрална страна, настоявайки и медии и институции да изяснят ситуацията. На лице е разкритие на сериозно престъпление, което трябва да бъде разнищено до край, още повече че Шукри разкрива и фактът че е жертва на чиновническо безхаберие, некомпетентност и репресия от страна на служители на общинска администрация Гърмен. Упоменаваме че сме протоколирали поне три опита да се свържем с Минка за предварително становище по темата. Направихме го с риска пак да пусне жалба че и звъним и и пращаме СМС – и.  Резултат няма. Дано се активира след като видеозаписа види бял свят.  След 5 месеца истинска репресия, днес Хамид Шукри отново се свърза с Топ Преса за да ни сподели от последствията след този материал.“Приятели от Топ Преса искам да ви  кажа че тая нашата приятелка Минка си изкара яда на детето ни и тая година ни отрязаха по програмата за личен асистент. Зам кмета ни каза че лично тя отсявала кандидатите и е заповядала нас на ди мачкат, защото разкрихме истината за нея.  Това ни дведе до решение да се преместим другия месец  в Гоце Делчев надявам се там да срещнем разбиране.. ., пише ни отчаяния баща Хамид Шукри.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТОЗИ ЧЕТВЪРТЪК ВЪВ  ВЕСТНИК ГРАДЪТ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене