Фирми от Гоце Делчев получиха покани за участие в изложението KAVALA EXPO 2016

Търговско-промишлената палата на Кавала, Гърция организира за поредна година изложението KAVALA EXPO 2016.
Всички членове и партньори на Сдружение на предприемачите в регион Гоце Делчев са най-любезно поканени да участват в 24-то издание на изложбата, като изложители или като посетители, уточниха от офиса на Сдружението.
Официалното откриване на изложението ще е на 7 октомври. като то ще бъде отворено за посетители до 12 октомври.
Проявата се провежда в конферентния и изложбен център „Апостолос Мардирис“, построен в Неа Карвали, на 10 км. от гр. Кавала.
Изложението KAVALA EXPO се организира от Камарата на Кавала с цел насърчаване на бизнес сферата и затвърждаване на външните контакти на фирмите.
За годините, в които се организира, повече от 2 000 изложители и 10 000 посетители потвърждават резултатността и възможностите за развитие, които предлага KAVALA EXPO – утвърдено Балканско Изложение, което представя бизнес продукти, осъществява контакт между фирми от регионалния пазар, осигуряващи услуги и търсещи решения.
KAVALA EXPO представлява една обща референтна точка за бизнес сферата в област Кавала, Гърция и Балканите. Изложението е важно икономическо събитие, което поставя на преден план икономически активните хора, които допринасят за развитието на целия регион.
Сдружение на предприемачите ще окаже съдействие на фирмите, които биха желали да участват в изложението чрез предоставяне на информация и организиране на участието им.

http://hronika-bg.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене