Тежка катастрофа край Гоце Делчев! Семейство в реанимация след челен сблъсък с камион

Шофьор на лек автомобил „Опел“ и съпругата му са в тежко състояние след катастрофа край Гоце Делчев. Инцидентът станал на пътя село Буково-село Господинци, община Гоце Делчев. 66-годишният Никола Кехайов от Смолян е ударен от товарен автомобил, управляван от 31-годишен водач от село Краище, община Белица. При силния сблъсък пострадали водачът на лекия автомобил „Опел Вектра“ и съпругата му Нора. Сигнал за пътния инцидент е подаден на тел. 112 около 11,40 часа. На място на пострадалите е оказана първа помощ и с линейка са транспортирани до болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.

От полицията съобщиха, че товарният автомобил се движел с несъобразена с пътните условия скорост в посока от с. Буково към с. Господинци, загубил управление и частично преминал в лентата за насрещно движение, след което последвал ударът в лекия автомобил „Опел Вектра”.

„Пострадалите са с тежки комбинирани травми по тялото, имат гръдни контузии, фрактури на ребра, жената е и със счупена ръка, изпаднали са в травматичен шок, настанени са в реанимация”, каза директорът на болница „Иван Скендеров“ д-р Мария Радойкова. Тя уточни, че на ранените се провежда интензивно лечение за овладяване на сериозните травми, те са в съзнание и на самостоятелно дишане. Остават под активно наблюдение в болницата в Гоце Делчев.

Служители на полицията работят по случая.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене