Националният треньор Ивайло Петев отново съблечен

Страшен скандал в националния! Отново “съблякоха” Петев! След като фенове на “Левски” буквално свалиха синя фланелка от треньора, сега трима от най-класните ни футболисти “събличат” Ивайло като специалист начело на националния ни тим

Ключови играчи на представителния ни отбор при предишния наставник Любо Пенев, футболисти със сериозен опит и доказани в чужбина качества, “скачат” на Петев.

“Нужен ни е добър треньор. Играчи има, само трябва да се извикат в националния тим и да има качествен наставник”, коментира Станислав Манолев пред Нова Телевизия, цитиран от ПИК.

“Изгониха Любо Пенев след 2 загуби, а сега с Ивайло Петев какво правят?”, допълва Станислав.

“С този треньор нищо добро не чака националния”, категоричен по темата е Петър Занев в интервю пред ТВ+.

Припомняме, че наскоро и Гълъбинов влезе в спор с националния ни селекционер.

“При Петев няма да играя за България”, заяви нападателят. Като според информация на Топспорт, Андрей е лично обиден на наставника Ивайло Петев.

Така списъкът с играчи, които са на мнение, че Петев не е удачен избор за треньор на представителния ни отбор става голям.

Само преди дни, победихме Люксембург с 4:3 в София. Нашите вкараха 4-то си попадение в 92-а минута, а отборът на гостите дори можеше да изравни за 4:4. След като вратарят на Люксембург излезе на позиция за попадение при корнер в края на мача. А гостите направиха владеене на топката над 40 процента в срещата.

При всички тези индикации за същността на мача, Петев заяви:

“Почти с нищо не ни затрудни Люксембург”.

Прави ли са Гълъбинов, Занев и Манолев в казуса, преценете сами?

sportove.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене