АХМЕД ДАУТОВ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПОИСКА ДУМАТА: Докога ще търпим пиянските вечери на незаконната кръчма на Бойко Боев на улица „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев?

УЗАКОНЕНА ЛАВКА ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ СТАВА ХИТОВА КРЪЧМА НА КВАРТАЛА, ИНСТИТУЦИИТЕ Я САНКЦИОНИРАТ – ВЕЧЕР ТЯ СИ РАБОТИ!

01

Ахмед Даутов

Мила ПАВЛОВА
Читатели на вестник „Градът“, ако искате да не плащате данъци и акцизи и ако искате да си имате кръчма, от която да печелите, без да плащате за това – работете само вечер. Така иронично ви съветва нашия читател Ахмед Даутов, който живее на улица „Пейо Яворов“ № 19 в град Гоце Делчев. Всяка вечер той и съседите му са подложени на страшен тормоз от незаконната кръчма, намираща се пред блока му на същата улица със собственик Бойко Боев. „Търпим, търпим, но не се издържа. Аз съм болен човек и всеки месец държавата плаща за лечението ми по 2500 лева на месец. Бойко Боев и незаконното му заведение обаче ми пречат да се лекувам. От една страна държавата дава луди пари да се лекувам, от другата с мълчанието си намаля ефекта. Нали има закони в държавата? Този човек е регистрирал в общината, че имасемки и дъвки, но всъщност го ползва за кръчма. Къде дават така? Всяка вечер се пие алкохол със съмнително качество и произход, крещят, викат, тормозят всички… Докога?“.untitled-1
Чрез вестник „Градът“ господин Даутов отправя своя сигнал към институциите. Ние, разбира се, ще се постараем той да стигне и до НАП, и до МВР, и до РДНСК. Справка показва, че собственикът на заведението наистина си плаща на за малък обект за продажба на пакетирани стоки, няма лиценз и разрешителни за заведение, още по-малко за ресторант. Настояваме от представителството на БАБХ – град Гоце Делчев, моментално да се самосеризат, защото ако не вземат мерки, ще придвижим сигнала до Благоевград и София. Имаме сведение, че обектът се е бил пазел от скандално уволнения здравен инспектор Зъчи, който взема пари за пръскане на инсектициди от собственика и му гарантирал спокойствие от институциите. Това също трябва да бъде проверено и фактите по темата установени. Бойко Боев, собственикът на скандалното заведение, отказва засега какъвто и да е коментар, но няма как да публикуваме становището му, понеже изразяват мнение, уронващо името на автора на сигнала. Ето защо е ред моментално да се намесят всички компетентни институции и да вземат мерки по установяването на истината и прилагането на закона с цялата му сила.
Следим случая…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене