Минути преди началото на „Пирин“(Гоце Делчев) и „Германея“(Сапарева баня). Стартови състави и още нещо

Двата състава ще излязат след малко в мая от шестия кръг на югозападната Трета лига 

За гостите няма изненади и те излизат с най-доброто, което разполагат.

В състава на неврокопчани очаквано е новото попълнение Томислав Костадинов, който дойде в тима през седмицата. Заедно с него на терена ще бъдат и повечето от титулярите, които отсъстваха предния мач за Купата на България в сряда. Мартин Газиев, завърналият се след наказание Иван Спахиев и др. са на линия. Като резерви са оставени Живко Грозданов, Любен Димитров и Ибрахим Мехремски. Сред тях е и Льбомир Витанов, който е възстановен по думите на ръководството, но все още няма изиграни минути след първия кръг, когато получи контузия. По всяка вероятност той ще влезе само в краен случай като се очаква да бъде тандем с вр.и. д. треньор Димитър Крушовски, както бе това и тази сряда срещу „Марек“ за Купата на България.

Състави:

„Пирин“: Юсев, Спахиев, Самокишев – к, Газиев, Спириев, Анев, Ловков, Т. Костадинов, Моллов, Калайджиев, Хазуров (Резерви: К. Янев, Мехремски,
Л. Димитров, Грозданов, Л. Илиев, Витанов, Банков)

ст. тр.: Димитър Крушовски

„Германея“(Сапарева баня): Брадваров, Йовчев, Д. Димитров, Арсов, Ил. Иванов, Дончев, Е. Стоянов, Недков, Манолов – к, Генов, Д. Димитров (Резерви: Лосев, Динкин, Ст. Александров, Шаранков, Аргиров, Камов)

ст. тр.: Атанас Стоилов

Съдии:

Иво Андреев (София)     І помощник: Боян Станчев (София), ІІ помощник: Марин Бонев (София)       ІV съдия: Костадин Янков (София)

Деж. Делегат: Атанас Петкашев(Благоевград)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене