Шокиращи снимки на припаднали от свръхдоза пред дете разпространи полицията (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Полицията в щата Охайо разпространи на страницата си във фейсбук снимка на мъж и жена, припаднали в колата си, а на задната седалка има малко дете, пише „Дейли мейл“

Шокиращите изображения са от град Източен Ливърпул. От полицията казаха, че са решили да ги направят публично достояние, за да се разбере каква е вредата от хероина и, че в града употребата на този наркотик е придобила размерите на епидемия. „Напълно осъзнаваме, че някои биха се почувствали шокирани от тези кадри и съжаляваме за това, но е време тези, които не използват наркотици да разберат за какво става въпрос,“ казва се в съобщението, придружаващо фотографиите.

По-надолу се разказва, че униформени забелязали Форд Екплорър да се движи по странен начин, а след това да спира до училищен автобус без реална причина. Когато полицаят се приближил, видял 47-годишния Джеймс Ейкърд, който очевидно бил в силно неадекватно състояние. Той все пак обяснил, че кара в болница 50-годишната Ронда Пасек, която била на предната седалка в безсъзнание. Докаго казвал това, той се опитал да подкара колата, но униформеният се пресегнал през прозореца и издърпал ключовете. Секунди след това и Джеймс припаднал. На задната седалка седял 4-годишният син на Пасек.

По-късно детето й било отнето от социалните служби, мъжът получи два пъти по 180 дни затвор по две обвинения, а делото срещу Ронда ще се гледа на 15 септември.

https://youtu.be/NcebBZoYycU

Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене