ШОК! Полицаи ритат момиче при проверка на улицата

77629-632x358

Шокиращи кадри на полицейска бруталност бяха разпространени от предаването „Господари на ефира“. Зрител на предаването по Нова телевизия изпрати запис, на който се вижда как група полицаи бият момче и момиче при проверка на улицата. Качеството на видеото не е добро и не се чува ясно какво си говорят униформените и спрените на улицата младежи. Първоначално разговорът между тях е спокоен. Докато тече разговор между единия от полицаите и момчето, униформеният му удря шамар. След това разговорът се изостря. Единият полицай нарича момичето, което е във видимо нетрезво състояние, „пръдла“. В отговор получава: „К’во „пръдло“, бе? Кой пърди? А удари ме сега и мене, така както и него.“ Чуват се и други откъслечни фрази, една от които е на момичето: „Я не ми викай на мен fuck off, бе“. По-късно единият от полицаите казва: „Хайде стига, стига. Ще те наритам“.

Младежът и момичето искат да си тръгнат. Полицаите не получават отговор на това къде живеят двамата. Малко по-късно се вижда как няколко от униформените повалят момичето на земята, а един от полицаите я рита. След като я изправят от земята, двама полицаи опитват да сложат белезници. Момичето се съпротивлява и крещи, при което получава още няколко ритника. Докато това се случва, приятелят ѝ крещи: „Оставете я, бе!“, пише БЛИЦ.

Вещите на задържаната се разпиляват на земята, а малко по-късно тя е качена в патрулката. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава още един удар от униформен. Докато е в патрулката, задържаната продължава да буйства. Приятелят ѝ я приканва: „Хайде, престани, бе, момиче бе!“

Инцидентът се разиграва на ул. „13 март“ в центъра на София около 2.00 часа след полунощ. /struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене