Вероника показва малката Емили за първи път, специално за читателите на Топ Преса

Мис Югозападна България 2014 Вероника (Благоева) Карамитова. Показа дъщеричката си първо пред читателите на Топ Преса. Красавицата, която е носителка и на титлата мис „Пирин фолк”, миналата година се омъжи за  Георги Карамитов – син на местния лидер на АБВ –  Людмил Карамитов.

2Вероника, обеща че Топ Преса ще е първата медия, която ще покаже твоята дъщеричка и спази обещанието си, за което й безкрайно благодарен…

– За първи път показвам  пред всички читатели на Топ Преса моята най-голяма радост в живота, а тази радост е моята дъщеричка – Емили! Дете, което ни изпълва с толкова много любов и топлина. Детето, което ден след ден става неразделна част от нас… детето, което промени целият смисъл на животът ни… Никога през животът ми не съм била толкова щастлива, защото вече имам нея – моето всичко! И под думата всичко имам пред всичко – това, че всеки ден в изпълнен с емоция , всеки ден е незабравим със нея, всеки ден е все по-хубав от вчера, всяка нейна усмивка, всеки неин смях ме карат да бъда безкрайно истинска и жива!!!

Как избрахте името?

– Ами не беше трудно… Искахме да наречем нашето съкровище с име, което е благозвучно и приятно за ушите! Просто за минута – две изрекох това име и бях твърде убедена, че именно това ще бъде името на нашата дъщеря с Георги. Естествено, че решението беше  взето взаимно и от двама ни, за което съм изключително щастлива, че и двама бяхме напълно решителни за това име без абсолютно никакви други колебания!

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене