Недосегаемите! Футболистът на ЦСКА, благоевградчанинът Станислав Манолев, погази закона за движение по пътищата за секунди, три нарушения за отрицателно време

Три нарушения на закона за движение по пътищата за отрицателно време направи днес новото попълнение в ЦСКА, благоевградския футболист Станислав Манолев. Манолев, който шофира познатия на благоевградчани джип „Мерцедес“ G-класа с атрактивен номер 2222.

Футболистът бе паркирал луксозното си возило на спирката на градския транспорт на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“, докато изчакваше придружаващата го дама да отиде до аптеката, намираща се на булеварда. След като момичето се качи в колата, благоевградчанинът подкара автомобила си право в насрещното, пресече двойната непрекъсната линия, влезе в кръговото кръстовище при Трето основно училище и продължи по булеварда.

Нарушенията, които Манолев направи са, че пресече двойна непрекъсната линия, навлезе в насрещното и спря на автобусна спирка. След като си свърши работата и се изнесе с мръсна газ от спирката, за да се включи в движението, футболистът отново пресече двойната непрекъсната линия създавайки предпоставка за ПТП, за щастие отсреща не идваше друг автомобил.

Ще потърсят ли отговорност на Станислав Манолев компетентните органи, или ще му се размине, защото е известен, може само да гадаем………

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене