Банско забрани мотористи по някои улици

Забранено е движението на моторни превозни средства по някои улици в Банско, съобщиха от общината. Забраната е факт на база на решение на Общински съвет-Банско и във връзка с необходимостта от обезпечаване на обществения ред и контрол на движение и паркиране на територията на града.

Улиците, за които забраната е в сила са: улица „Пирин“ в участъка от кръстовището на улица „Пирин“ с улица „Христо Матов“ и ул. „Глазне“ до кръстовището на ул. „Пирин“ с ул. „Отец Паисий“.; ул. „Пирин“ от площад „Никола Вапцаров“ до площад „Възраждане“; ул. „Неофит Рилски“ в участъка от кръстовището с ул. „България“ до ул. „Пирин“; ул. „Пети октомври“, в участъка от кръстовището с ул. „Димитър Талев“ до ул. „Неофит Рилски“; ул. „Уста Глигор“; ул. „Велян Огнев“; ул. „Александър Буйнов“; ул. „Яне Сандански“; ул. „Никола Вапцаров“ в участъка от кръстовището с ул. „Бяло море“ до площад „Възраждане“; ул. „Гоце Делчев“ в участъка от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ до кръстовището с ул. „Глазне“; площад „Възраждане“; площад „Никола Вапцаров“; площад „24-ти май“.

Забранен е и престоят и паркирането на автомобили в посочените участъци. Собствените на търговски обекти и лицата, извършващи търговска или друга стопанска дейност в тези участъци, могат да зареждат търговските обекти при спазване на следния график: от 06.00 до 08.00 часа; от 11.00 до 12.00 часа и от 18.00 до 19.00 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене