Любовна драма разтърси мрежата: Благоевградчанката Ал. Богданска изловена от бившия си Д. Петканов в интимен контакт с мистериозен италианец

Мис „Национален отбор -баскетбол“ Александра Богданска, която struma.com популяризира това лято, след като се бе снимала в Италия с танцуващия милионер Джанлука Ваки, показа защо е престояла цяло лято на ботуша. Бившият и приятел, годеникът и Даниел Петканов, водещ в една от националните телевизии я излови в интимен контакт с мистериозен италианец.

Даниел е бил потресен от гледката, на която се натъкнал след като италианецът сам публикувал снимките в мрежата, видя Struma.com. С риск да се изложи като рогоносец и изоставен Даниел пусна снимките с разтърсващото заключение „Много бързо ме забрави ………..Припомняме, че двамата имаха дългогодишна връзка и никой в Благоевград не се съмняваше, че ще се оженят. Дъщерята на кандидата за кмет от БСП М. Богдански, Александра обаче това лято разпусна дълго време в Сардиния,където от постовете и снимките, които качваше в мрежата бе ясно, че не е изпаднала в депресия заради Даниел. Именно в тази и ваканция по яхтите и на плажно парти тя срещна Джанлука Ваки, за когото каза, че въобще е знаела кой е.

Разбраха по-късно след като публикувала снимката си с него. Тя си стояла на плажа, когато възрастният мъж я изненадал и поискал да си направят селфи. Така тя влезе в медиите, които дни наред я канеха като истинска звезда, докоснала се до Ваки. Оказа се, обаче, че дългата и ваканция има име. А сега вижте кой е новият и ….тяхната страстна целувка в самолета …

Ето какво написа бившият и приятел Даниел Петканов в мрежата:

За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува – да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук – да е жив и здрав.

Накратко – Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама… Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат…

Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал с нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: „Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли…?“ нямаше как!

Освен това през цялото време на нашата „любов“ е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я – млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.

Писха ми хора, които твърдят, че е била и с други – това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.

За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите „Обичам те“, „Държа на теб“ и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.

Чувствам се използван, наранен и обиден

Вече й го казах лично, но все пак „На добър път, Александра!“

П.С. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си“, написа той.

П. Попова,Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене