Озверели бежанци ритаха жени, старци и малко бебе в автобус

Сирийски бежанци, наскоро пристигнали в Германия, са ритали едногодишно бебе в лицето по време на сбиване в автобус
Когато на място пристигат лекари, които да се погрижат за пострадалите, включително и за детето , бежанците са ги нападнали с колани, съобщават The Daily Wire и „Фокус“.

Нападението се е случило на 25 декември в 21:00 местно време в град Аугсбург, където в същия ден 54 хил. местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриването на бомба от Втората световна война, която в последствие е била обезвредена.

Няколко сирийски бежанци избухват в гняв, защото според тях детска количка е заемала твърде много място в автобуса, по време на евакуацията. „Мигрантите започнаха да тормозят другите пътници преди да започне сбиването. Четирима от тях започнаха да се държат за дръжките на автобуса и да ритат жените и старците в автобуса“, заяви свидетел на случилото се.

В този момент едногодишното дете бива изритано в лицето. Когато лекарите се появяват, за да се погрижат за него и за другите пострадали, те са били атакувани с колани от бежанците. Лекарите от „Бърза помощ“ е трябвало да изчакат полицията да се появи, преди да могат да се погрижат за пострадалите. Започнато е разследване във връзка с инцидента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене