Препълнен Летен театър на фестивала Пирин Фолк

Топ Преса единствената югозападна медия официален партньор на фестивала

Топ Преса бе единствената Югозападна медия избрана за официален медиен партньор на Пирин Фолк“ Сандански 2016 г.! (Изключение прави разбира се държавното БНР – Радио Благоевград.) ПР-ите се свързали с Методи Байрактарски (Ice) Зам.-председател на редакционния съвет на „Топ Преса“ и започнали да си партнират няколко седмици преди фестивала. Ето какво сподели Байрактарски за преживяванията си в Сандански:

Всичко беше на ниво. Имаше невероятна организация. Но преди да разкажа за събитието искам да споделя, че с  директора на „Пирин фолк“ Сандански 2016 г-н Ненчо Касъмов се познаваме повече от 20 години.

Методи Байрактарски и Ненчо Касъмов

Методи Байрактарски и Ненчо Касъмов

Но това не е причината организаторите да се спрат на Топ Преса. С течение на времето се доказахме като една голяма и сериозна медия. Отдавна излязохме от границите на Югозапада и спокойно можем да се наречем западна медия. В медийната ни група вече има над  5 печатни издания и над 5 сайта. Та да си дойдем на думата, колкото и нескромно  да звучи, след като организаторите могат да разчитат на Топ Преса, защо им е да се занимават с малките регионални с унизително нисък тираж вестничета и сайтове посещавани само от собствените си администратори. И защото обичам да ги дразня искам само да им кажа, че партньорството между Топ Преса и „Ди Ен Кей Медия Груп“ ще продължи и занапред. Искам специално да благодаря на г-н Виктор Касъмов, за невероятното предложение за партньорство между нашите медии. Искам да благодаря и на страхотните ПР-ки Валентина Ненова и Петя Щилиянова.

Чух хората да си говорят, че до сега никога не е имало такъв голям интерес съм фестивала. Други споделиха, че за следващата година организаторите би трябвало да помислят за друго място на което да се проведе фестивала, за да може да побере всички желаещи да гледат, защото стотици останаха на поляната отвън…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

 


Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене