Топ Преса с покана за конкурса „Мис Сирена 2016“

Организаторите на „Мис Златни Пясъци“ с нов грандиозен проект „Мис Сирена 2016“

Конкурса предлага невероятната награда от 5 000лв. за златното първо място, 3000 лева за сребърното второ място, 2000 лева за бронзовото трето място. Ще бъдат раздадени още 10 награди по 500 лева на десетте най – красиви момичета извън финалната тройка. Всички награди ще бъдат получени пред публиката във финалната вечер на конкурса.

Гала вечерта ще се проведе на сцената пред пет звездния хотел „Адмирал” в курорта Златни пясъци. Тридневния престой, както и всички останали разходи на участничките в конкурса ще бъдат поети от организаторите.

Припомняме, че на конкурса  „Мис Златни Пясъци“ Топ Преса детронира паркетните лъвове и само провъзгласилите се за най-добри ПР-и в България… Няма да крием кои точно имаме в предвид, става въпрос за пенсионера Евгени Минчев, дупничанинът Любомир Милчев – Денди, за който на конкурса разказаха, как след партита се прибирал пеша по софийските булеварди, защото нямал пари за такси, и гордостта на родното си село Катунци Атанас (Наско) Лазаров. Те просто не бяха поканени.

Няма да бъдат поканени и на „Мис Сирена 2016“. Топ Преса, обаче получи нова покана за събитието. Младата организаторка  Вероника Стефанова лично позвъни на Методи Байрактарски (Ice) Зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса, за да го покани, а чрез него и всички читатели на Топ Преса ще узнаят как е минал конкурса „Мис Сирена 2016“ в  курорта Златни пясъци.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски (Ice) Зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса

Методи Байрактарски (Ice) Зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене