Ченгето Иван Кондев 7 месеца кара джип с транзитни номера, страх му пази сестра му – шеф на прокуратурата в Разлог

Ченгето Иван Кондев 7 месеца кара джип с транзитни номера, страх му пази сестра му – шеф на прокуратурата в Разлог – Р. Кондева, съобщава в. Вяра

„Полицаят Иван Кондев от „Съдебна охрана” в Разлог 7 месеца кара джип „Опел Фронтера” с транзитни номера и няма служители в полицията, в прокуратурата или общината, които да го спрат”, звъняха десетки жители на планинското градче.

„Законът не важи за него и единственото обяснение за недопустимото му поведение жителите на Разлог виждат във факта, че сестра му Ружена Кондева е административен ръководител на Районна прокуратура-Разлог”, подчертаха хората.

164-01-01 002

„Полицаят Иван Кондев от „Съдебна охрана” в Разлог 7 месеца кара джип „Опел Фронтера” с транзитни номера

164-01-01 001164-01-01 003

Ако законите важаха за Иван Кондев, след 30-ия ден той трябваше да подмени регистрационните табели на колата. Законът е категоричен, че следва изземване на номерата и вземане на книжката от 1 до 6 месеца и глоба в размер от 50 до 200 лв.

„Има ли „Гражданска отговорност”, на стъклото му няма и винетен стикер. Човекът не се хвърля в излишни разходи. 180 лв. струва изваждането на регистрационни табели, но полицаят решава, че може да не ги вади, защото се чувства безнаказан.”

Иван Кондев се прочу през 2006 г., когато простреля с ловна пушка в стомаха колегата си Димитър Нурков по време на лов край село Долно Драглище. Разследващите бяха категорични, че нещастният инцидент е станал по непредпазливост. Кондев и Нурков ловували на 30 м един от друг, Кондев се спънал, паднал, ловната пушка гръмнала, а сачмите попаднали в стомаха на Нурков. Пострадалият веднага е опериран в разложката болница.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене