НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ! 7 медсестри започнаха работа в МБАЛ – Благоевград

78

Седем нови медицински сестри започнаха работа в МБАЛ – Благоевград, с това кадровата криза за специалисти по здравни грижи е овладяна, добрата новина съобщи директорът д-р Огнян Митев.

Главната сестра на МБАЛ – Благоевград Венета Стефанова допълни:

Две от колежките са назначени в урология, едната от тях – Б. Лазарова, пристига от МБАЛ – Пазарджик, където е била старша сестра на отделение и е квалифициран кадър. След 5- годишно отсъствие в болницата се върна и друг ценен специалист – операционната сестра Н. Милчева. Тя е назначена на работа в неврологично отделение. Младата акушерка Миляна Евтимова започна работа директно от студентската скамейка в неонатология /отделение за новородени/, в гастроентерология от този месец на пълен щат е Йорданка Иванова, която досега е работила в специализирано лечебно заведение в Благоевград.  Колежката Е. Николова пристига от детска ясла, тя започна работа в ортопедия, в хемодиализа се завърна Ст. Урдарска, която е с дългогодишен опит в болничната помощ, заключи гл. сестра Венета Стефанова.

От ръководството поясниха, че в МБАЛ – Благоевград има и двама нови лекари – д-р Владимир Николов започна работа в реанимация, той пристигна от Стара Загора. Д-р Жулиета Калешова, както „Струма“ писа, оглави отделението по хемодиализа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене