Местния печат

„Вяра“

10 бебета обречени на жажда в Пиперево! 60-год. Надежда Къркова: 3 дни нямаме питейна вода, спряха я без да ни предупредят

Пиперево остана без вода, хората се измъчиха в 21 век да стоят без живтелната течност, а най-голямата драма е, че 10 бебета в дупнишкото село също са обречен на жажда, алармираха потърпевши жители.

Гореща тема в Сандански: Лидерът на РЗС Яне Янев напуска ОбС?

Лидерът на „Ред, законност и справедливост” в Сандански и съветник на премиера Бойко Борисов Яне Янев се отказва от съветническото си място в местния парламент в града, научи „Вяра”.

След 9 месеца инат хората му влязоха в комисиите – бизнесменът Калин Терзийски оглави ПК по приватизация, Красимир Станков и д-р Румен Гърчев заеха места в комисията по здравеопазване

Ужасна смърт! Бик разпра корема на 60-год. пастир Любомир Радков от Петрич

Разярен бик разпра и уби на място 60-годишния Любомир Радков от Петрич. Животното било собственост на петричка фамилия, която имала стадо от около 20 крави.

Министър Павлова обеща предсрочно пускане на магистралата от Кресна до Сандански при първата копка на Лот 3.3

„Ябълката на раздора“, така министър Лиляна Павлова определи най-трудния за изграждане участък от автомагистрала „Струма“ – този през Кресненското дефиле. Вчера тя направи първа копка на Лот 3.3 от аутобана в участъка от Кресна до Сандански, като ритуално плисна менче с вода.

Осъдиха ТЕЦ „Бобов дол” на 177 796 лв. за замърсяване на въздуха

ТЕЦ „Бобов дол” ще отнесе поредна глоба за погазване на Закона за опазване на околната среда, съобщават от Районен съд – Дупница. Този път санкцията е изключително солидна – в размер на 177 796.96 лева.

Простреляха с ловна пушка племенника на бившия кмет на ромската махала в Кюстендил Витан Чочов, 15 гневни мъже от Влаховете нападнаха сина му Николай заради златна гривна

Луд скандал заради дълг към златно бижу в ромския квартал „Изток” в Кюстендил прерасна в масов бой, има и прострелян. При разправията е потрошен и магазинът на Николай Чочов, син на бившия кметски наместник на квартала Витан Чочов, сега строителен предприемач.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене