Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Ден след като шефът на съда в Дупница Ели Скоклева ги оправда:Бившият служител на ДСК-Дупница Виктор Кабакчиев застава пред съда по ново обвинение за присвояване за 16 бона, броил ги на Цветелина Николова

Прокурорът Ивайло Василев повдигна трето обвинение по разплитане на мошеническа схема за над 1 млн. лв. Подсъдимият по новия обвинителен акт е отново бившият инспектор от ДСК Виктор Кабакчиев. Новият удар не е срещу клиенти на банката, а срещу самата банка за 16 000 лв. Обвиняемият Кабакчиев работи като компютърен оператор в „Информационно обслужване” АД – Кюстендил.

Митнически, гранични и полицейски шефове разкриха на пресконференция: Рекордната пратка марихуана за 2,5 млн. лв. пипната на ГКПП-Илинден след проследяване по суша, въздух и вода

Над 602 кг висококачествена суха пресована марихуана за 2,5 млн. лв. е разкрита при съвместна операция на служителите от ГУП – Гоце Делчев, Агенция „Митници” и дирекцията на МВР в Благоевград, съобщиха на пресконференция вчера зам.-директорът на РГС-Смолян Радослав Сотиров, началникът на ГУП-Гоце Делчев Илия Сораджиев, зам.-директорът на митница Югозападна-Благоевград Георги Александоров, зам.-директорът на дирекцията на МВР-Благоевград Мирослав Данаилов и началникът на Митническо бюро-ГоцеДелчев Евгени Трендафилов.

Уволниха предсрочно директора на Белодробната болница в Перник д-р Александров, спрягат за поста Асен Асенов, съпруг на ексдепутатка

Директорът на Белодробната болница в Перник д-р Александър Александров е освободен от длъжност, научи репортер на „Вяра“. Той зае поста преди 4 години и мандатът му изтича през май. За времето на неговото управление дълговете на здравното заведение били намалели наполовина. Болницата, която е единствена специализирана за лечение на белодробни болести в Югозападна България, работи по 52 клинични пътеки.

20 горски начело с шефа Владимир Малинов воюват с огъня за 500 дка борове над Самоков

Над 500 дка иглолистни гори пламнаха в местността Шипочанско поле в близост до Самоков. Пожарът избухна вчера около 11 ч. и до 17,30 ч. не беше овладян. 20 служители от ДГС-Самоков, начело с директора Владимир Малинов, се бориха с огнената стихия. На мястото на пожара бе изпратен екип на пожарната в Самоков. Шефът на пожарната Любомир Рогачев смята, че пожарът е предизвикан от недобросъвестни хора.

Педагози в писмо: Ася Бояджиева не ръководи добре Икономическата гимназия в Благоевград, предизвиква конфликти

Учители от Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“ в Благоевград скочиха срещу директорката Ася  Бояджиева. Според педагозите тя не ръководи добре гимназията и често се стига до конфликти. Ася Бояджиева е директор на гимназията от около 3 г. и зае мястото на дългогодишната директорка Велка Широканска, която се пенсионира, след спечелен конкурс. Бояджиева е сред учредителите на ГЕРБ в кв. “Еленово” и активен член на партията.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене