„Ди Ен Кей Медия Груп“ ООД няма отношение към поведението на изпълнителката Емилия Пашкулева в личния й живот

Във връзка с появилата се в медийното пространство информация за участничката в XXIV-то издание на фестивала „Пирин фолк“ Сандански 2016 – Емилия Пашкулева с артистичен псевдоним Емилия Стрехина и нейното съприкосновение с органите на реда при извършване на рутинна проверка на пътя, апелираме за следното:

Фестивалът протече при невероятен успех, засвидетелстван от препълнения Летен театър, медиен отзвук, доволни участници и безброй положителни отзиви за организацията и провеждането му. В тази връзка искрено се надяваме фокусът на отразяването на този престижен форум да не бъде изместен, а наистина да се акцентира върху стойностните песни, талантливите участници и цялостната обновена визия на „Пирин фолк“ Сандански 2016.

В качеството си на организатор „Ди Ен Кей Медия Груп“ ООД има отношение към поведението на изпълнителката единствено във връзка с провеждането на фестивала и не е в състояние да влияе на поведението в личния й живот. Ето защо добронамерено апелираме двете неща да не се свързват.

Нека подкрепим единствения по рода си, уникален за България фестивал за авторска македонска песен – „Пирин фолк“ Сандански!

С уважение: Валентина Ненова
Връзки с обществеността
„Пирин Фолк” Сандански 2016 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене