Със специален подарък изненадаха Цветанов в Сатовча

Специален подарък получи в Сатовча председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов.

Цветан Кавраков, който е в неравностойно положение, му подари картина, ръчно изработена от прочутия в региона естествен камък „гнайс”.

„Това е моят знак на благодарност за подкрепата, която получаваме хората с увреждания от правителството на Бойко Борисов, от политици като Цветан Цветанов”, каза Кавраков.

Общинският съветник от „Коалиция за община Сатовча” Зайра Ибишева подари на зам.-председателя на ГЕРБ овче кисело мляко.

Тя призна, че макар да е представител на друга политическа сила не може да не отбележи, че по време на управлението на ГЕРБ в райони като техния се забелязва сериозна подкрепа, която се отразява на качеството на живот на хората.

„Благодарни сме за това, което се върши и че ГЕРБ е отворена към нашата община. Този подарък е символичен , за да продължи правителството на Борисов да подкрепя овцевъдите. Много хора се върнаха в региона, за да възстановят стадата си. В община Сатовча овцевъдството е един от основните поминъци. Убедени сме, че ГЕРБ ще продължи подкрепата си за този отрасъл”, обясни Ибишева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене