„Марек“ загуби при гостуването си на „Свобода“! Кметът на Пещера удвои премиите за победителите (ВИДЕО)

Отборът на „Марек“ отстъпи с 1:0 при гостуването си на другия новак в Югозападната Трета лига 

Кметът на Пещера веднага се отчете за първата победа на тима като веднага след мача заяви, че удвоява премията за успех според вътрешните правила и всеки един от футболистите ще получи по 150 лв.

Единственото попадение в мача падна в 71-та минута, когато след ъглов удар Дупничани отстъпиха с 0:1, като попадението падна в 71-та минута и бе дело на Димитър Зайков, който вдигна на крака над 700 души по трибуните.

Малко преди това Робертин Атанасов пропусна за „Марек“ от чиста позиция. През първата част пък домакините нацелиха греда чрез Атанас Велев. Иначе футболистите на дупничани имаха инициативата, но отново не успяха да реализират създадените положения. „Домакините играха на върха на възможностите си и с повече характер стигнаха да победата. Показаха ни как се играе с дух и раздаване. Допуснахме отново нашите си слабости да не успяваме да реализираме положенията. Трябва да направим сериозен анализ, не искам да говоря подробно след мача, защото съм афектиран“, заяви старши треньора Борис Кръстев. От друга страна колегата му Спас Спасов определено имаше повод за задоволство и каза: „Радвам се, че зарадвахме феновете ни с тази победа. Още не сме готови да се надиграваме с отборите, но постепенно ще стигнем и до този етап“.

В следващия кръг, тази сряда и двата отбора гостуват – „Свобода“ на „Германея“(Сапарева баня), а „Марек“ на заявилия амбиции за Втора лига „Пирин“(Гоце Делчев).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене