„Сепрември“(Симитли) и „Пирин“(Гоце Делчев) днес в късния мач на Трета Югозападна лига

За гостуването си неврокопчани няма да могат да разчитат на Любомир Витанов в мача, който започва днес от 19.00 на стадиона в Симитли

Един  от най-опитните футболисти на отбора от Гоце Делчев отсъства заради контузия, която го мъчи от повече от десетина дни. След прегледите, които мина, на него му бе забранено да играе, което ще бъде в сила най-вероятно и за домакинството в другото дерби на Югозапада срещу „Марек“, което ще се играе тази сряда от 18.00. Той е единственият, който наставникът Анатоли Тонов не може да използва. На линия е Мартин Газиев, който имаше контузия и се очаква мястото на рутинирания футболист да бъде заето от Георги Калайджиев, отбелязал едно от двете попадения за „Пирин“ при победата като гост на „Беласица“ с 2:0.

В този мач отборът на домакините пък ще може да разчита на всички свои футболисти, включително и на двама бивши състезатели на неврокопчани – Смаил Креболиев, който трябва да оглавява атаката на своите, а така също младият атакуващ халф Ибрахим Алим ще бъде на линия за своя тим.

В предишния кръг „Септември“ спечели първата си точка в новото първенство на Югозападната Трета лига като гост на „Хебър“(Пазарджик), а гоцеделчевци взеха победа срещу „Свобода“(Пещера) с 3:0 на своя стадион. Хората на треньора Иво Тренчев ще имат известно предимство срещу съперника си, след като на тяхна страна е не само домакинския фактор, а и това, че за разлика от водения от Анатоли Тонов отбор нямаха среща за Купата на България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене